miercuri, iunie 12, 2024

Ciolacu, despre riscul împărțirii voturilor susținătorilor PSD din București între Piedone și Firea: Nu împarte nimeni niciun vot

Citeste si...

Premierul Marcel Ciolacu a precizat vineri că „nu împarte nimeni niciun vot”, întrebat fiind dacă nu există riscul ca voturile susținătorilor PSD din București să fie împărțite între Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone. Premierul a reiterat că pentru el „lucrurile sunt clare” în privința candidaturii la Primăria Capitalei și că „bucureștenii își vor da votul pe 9 iunie”.

Ciolacu a susținut aceste declarații de presă vineri la sediul PSD.

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a transmis, joi, un nou mesaj pentru PSD, care i-a cerut să se retragă din cursă și să o susțină pe Gabriela Firea. „Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni”, afirmă Piedone. La rândul lui, Ciolacu i-a transmis că a „încheiat orice dialog”.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat vineri că are încredere în șansele sale la alegerile din 9 iunie, considerând că bucureștenii o vor vota „pentru continuarea proiectelor” din mandatul anterior, dar crede că are un dușman: timpul.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img