miercuri, iunie 12, 2024

Au început lucrările de reabilitare energetică la două școli din Murfatlar

Citeste si...

Administrația locală din orașul Murfatlar a demarat lucrările de reabilitare energetică moderată la Școala Gimnazială A.V. Rădulescu din localitate. Aceste lucrări includ placarea termică exterioară a fațadelor, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare existente, termoizolarea acoperișului, reconfigurarea instalației de încălzire, modernizarea instalației de iluminat, renovarea instalațiilor sanitare, instalarea de panouri solare și fotovoltaice, precum și reparații exterioare ale trotuarelor clădirii. Valoarea contractului de execuție este de 3.579.875,90 lei, fără TVA.

De asemenea, lucrările la Școala din Siminoc sunt aproape de finalizare.

La sfârșitul anului trecut, Primăria Murfatlar a obținut finanțare de la Ministerul Dezvoltării pentru Liceul Teoretic Murfatlar, pentru lucrări mult mai complexe și costisitoare, inclusiv renovări integrate și lucrări de consolidare. Proiectul tehnic a fost finalizat încă din noiembrie anul trecut, iar prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 77 din 29.04.2024, a fost aprobată și documentația tehnico-economică pentru obiectivul „Renovare integrată a Liceului Teoretic Murfatlar”.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img