luni, iulie 15, 2024

Elena Lasconi ar câștiga alegerile din USR din primul tur. Ce fac „greii” Drulă, Barna, Voiculescu?

Citeste si...

SURSE din interiorul partidului se așteaptă ca Elena Lasconi să câștige alegerile din USR. Vot veni vremuri complicarte pentru „greii” Drulă, Barna, Voiculescu care nu se află în „gruparea Lasconi”. 3 tabere se înfruntă în USR.

Alegerile ingterne pentru șefia USR se termină azi, la ora 12. Surse din interiorul USR spun că Elena Lasconi ar urma să câștige alegerile din primul tur.

La alegeri au mai candidat Filip Vasile-Gabriel, Hossu Radu-Mihai, Lasconi Elena-Valerica, Seidler Cristian-Gabriel.

SURSE Lasconi ar câștiga alegerile din USR din primul tur. Ce fac „greii” Drulă, Barna, Voiculescu?

Se anunță vremuri de mare luptă în USR dacă Lasconi va câștiga alegerile deoarece ea a anunțat că are nevoie de o majoritate în Biroul Permanent.

Oamenii pe care vrea să îi promoveze Elena Lasconi nu se regăsesc printre „greii” de azi ai partidului.

În USR sunt 3 tabere

 Tabăra Elenei Lasconi este formată, în principal, din Lucian Stanciu-Viziteu, Claudiu Năsui, Cristina Prună şi Radu Mihaiu.

O altă tabără puternică din USR este grupată în jurul liderilor influenţi în partid, ca Vlad Voiculescu, Dominic Fritz, Clotilde Armand. Ei ar putea să își piardă influența.

Ultima tabără, a treia pe care o va înfrunta Lasconi e formată din fostul ministru al Justiţiei, Stelian Ion, şi parlamentari ca Silviu Dehelean şi Cristian Ghica.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img