marți, iulie 16, 2024

Zece milioane de utilizatori s-au înscris deja pe Threads, rivalulTwitter al Meta, spune Zuckerberg

Citeste si...

Zece milioane de utilizatori s-au înscris în aplicația Threads, recent lansată de Meta, în primele șapte ore, spune Mark Zuckerberg, șeful companiei.

Zuckerberg spune despre Threads că e un rival „prietenos” al Twitter, care a fost cumpărat de Elon Musk în octombrie

Experții spun că Threads ar putea atrage utilizatorii Twitter nemulțumiți de recentele modificări aduse platformei lui Musk.

Threads permite utilizatorilor să posteze până la 500 de caractere și are multe caracteristici similare cu Twitter.

Anterior, Zuckerberg a declarat că menținerea platformei „prietenoase… va fi, în cele din urmă, cheia succesului său”.

Dar Musk a răspuns: „Este preferabil să fii atacat de străini pe Twitter, decât să te complaci în falsa fericire a Instagramului prin care-ți ascunzi durerea”.

Când a fost întrebat dacă aplicația va fi „mai puternică decât Twitter”, Zuckerberg a spus: „Va dura ceva timp, dar cred că ar trebui să devină o aplicație cu peste 1 miliard de persoane pe ea. Twitter a avut oportunitatea de a face acest lucru, dar nu a reușit. Să sperăm că o vom face noi”.

Threads nu poate fi descărcat deocamdată în țările din UE

Threads este unul dintre serviciile pe care trebuie să plătești pentru a avea acces la Twitter, alături de postări mai lungi și videoclipuri și o funcție de editare.

Concurența a criticat cantitatea de date pe care aplicația ar putea să o folosească. Acestea ar putea include date legate de sănătate, financiare și legate de identitatea utilizatorilor, potrivit Apple App Store, citat de BBC.

De asemenea, unii utilizatori și-au exprimat îngrijorarea că nu este posibilă ștergerea profilului Threads fără a șterge profilul Instagram asociat. Meta a declarat pentru BBC: „În acest moment, nu vă puteți șterge profilul Threads fără să vă ștergeți contul Instagram. Este un lucru la care lucrăm. Între timp, puteți să vă dezactivați profilul în orice moment.

Threads poate fi descărcat în prezent în peste 100 de țări, inclusiv în Marea Britanie, dar nu și în UE, din cauza unor probleme de reglementare.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img