vineri, decembrie 1, 2023

Viol într-o scară de bloc din Timișoara

Citeste si...

În orașul Timișoara, o femeie în vârstă de 45 de ani a fost supusă unei agresiuni sexuale în casa scării blocului în care locuiește. Agresorul este un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a urmărit-o pe stradă și, sub pretextul că are nevoie de un pahar cu apă, a reușit să intre în apartamentul ei. Victima a încercat să scape și a ieșit în casa scării, dar acolo a fost imobilizată și abuzată de către agresor.

„În data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în mun. Timişoara şi a încercat să întreţină cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere, întrucât victima a reuşit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o şi, prin constrângere fizică şi psihică, a întreţinut un act sexual cu aceasta împotriva voinţei sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, a declarat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Poliția a reușit să-l prindă imediat pe agresor. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img