sâmbătă, iunie 15, 2024

Vineri, 27 octombrie, a avut loc la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la sediul UVT

Citeste si...

Sute de participanți, în principal tineri și specialiști, au luat parte la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți desfășurată vineri la sediul Universității de Vest din Timișoara. La eveniment au fost prezenți 70 de angajatori care au oferit peste o mie de locuri de muncă disponibile, prezentându-și portofoliile de oferte de angajare tinerilor interesați.

„Universitatea de Vest din Timișoara este permanent interesată de relația directă și reală cu companiile și instituțiile angajatoare, ca să oferim studenților și absolvenților ocazii concrete de a-și identifica job-urile pentru care se pregătesc și spre care aspiră. Evenimentul organizat în parteneriat cu AJOFM Timiș poate fi considerat un foarte bun indicator al dinamicii muncii din economia reală și al interesului noilor generații pentru cariere de succes”, a declarat Flavia Barna, prorector UVT responsabil cu parteneriatele instituționale și comunitatea de Alumni.

„AJOFM Timiș a invitat la Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, o bună parte dintre cei mai activi angajatori din județ, o măsură concretă prin ne-am dorit facilitarea interacțiunilor cu tinerii candidați, iar bilanțul acestei zile este unul cu adevărat bun, oferind noi oportunități pentru miile de studenți care au intrat în comunicare cu reprezentanții angajatorilor”, a spus și Roxana Kasai, director executiv AJOFM Timiș.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img