duminică, octombrie 1, 2023

Vineri, 10 februarie, polițiștii secției 3 din Timișoara au reținut un bărbat ce a furat bani dintr-un cabinet veterinar din oraș

Citeste si...

Polițiștii din Secția 3 din Timișoara au arestat pentru 24 de ore un bărbat care a furat bani din cabinetul unui medic veterinar din strada Regele Carol I. Vineri, la ora 11.20, polițiștii Secției 3 Timișoara au primit o informație despre furt, după apariția unor imagini și informații pe internet. Potrivit acestora, un bărbat a intrat în cabinet și a sustras bani din unul dintre sertare, apoi a dispărut într-o direcție necunoscută.

„Polițiștii s-au deplasat la cabinetul veterinar de pe strada Regele Carol I din Timișoara și au luat legătura cu administratorul acestuia, care a confirmat cele apărute pe rețelele de socializare și a relatat că urma să se prezinte la secție pentru a face sesizarea. Astfel, s-a stabilit că în data de 27.01.2023, în jurul orei 10:00, un bărbat a intrat în cabinetul veterinar și profitând de neatenția personalului a sustras dintr-un sertar suma de 850 de lei”, se precizează în comunicatul IPJ Timiş.

Polițiștii din Secția 3 din Timișoara au identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani, suspectat de furtul din cabinetul veterinar din strada Regele Carol I. După efectuarea cercetărilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ.

Ultimele Articole

O cunoscută companie IT din Europa angajează românii care pot câştiga aproape 10.000 € lunar. La acestea se adaugă multe alte beneficii

O companie cunoscută în toată Europa angajează români și le oferă salarii de până la 10.000 de euro lunar,...
spot_img