marți, iulie 16, 2024

Unde se pot depune în Constanța deșeurile voluminoase în această săptămână

Citeste si...

În această săptămână, locuitorii din zona Centrală a Constanței au posibilitatea să depună deșeurile voluminoase într-un container special amplasat pe strada Productelor, bloc F1B (platforma 467).

În aceste containere de culoare verde, constănțenii pot arunca mobilier vechi deteriorat, cum ar fi canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, și altele.

Este important de menționat că deșeurile menajere, deșeurile rezultate din construcții sau demolări, echipamentele electrice și electronice, precum și deșeurile reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă) nu sunt acceptate în aceste containere.

Pentru a consulta graficul de colectare a deșeurilor voluminoase, constănțenii pot accesa site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.

În plus față de aceste containere temporare amplasate în toate cartierele orașului, locuitorii au posibilitatea să ducă permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, sau să contacteze telefonul: 0723 372 163.

„Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare”, precizează reprezentanții biroului de presă.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img