sâmbătă, iunie 15, 2024

Un cetățean român a fost descoperit în Portul Constanța conducând băut și cu permisul anulat

Citeste si...

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au oprit în Portul Constanța un autoturism condus de un cetățean român în vârstă de 54 de ani și au descoperit că acesta conducea sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere anulat.

În timpul controlului, polițiștii au constatat că șoferul nu avea documentele necesare, iar verificarea în bazele de date a arătat că permisul său de conducere era anulat. De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a arătat o concentrație de 1,01 mg/L alcool pur în aerul expirat, după care șoferul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru a i se preleva probe biologice de sânge.

Autoturismul nu avea nicio poliță de asigurare obligatorie valabilă. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, pentru a se stabili dacă s-au comis infracțiuni în ceea ce privește conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul anulat și sub influența băuturilor alcoolice. În plus, șoferul a primit două sancțiuni contravenționale în valoare de 1870 lei.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img