miercuri, decembrie 6, 2023

Un bărbat și fiul bătuți în trafic, luni seara, pe strada Petru Rareș din cartierul arădean Grădiște

Citeste si...

Un bărbat și fiul său au fost agresați în urma unui conflict în trafic, iar mașina în care se aflau a fost avariată. Evenimentul a avut loc în seara zilei de luni, pe strada Petru Rareș din cartierul Grădiște din Arad. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, la data de 6 noiembrie, în jurul orei 22:23, polițiștii de la Biroul de Ordine Publică au primit un apel referitor la un incident în trafic.

„Din primele cercetări a reieșit că, în urma unei posibile șicanări în trafic, un bărbat și fiul acestuia ar fi fost agresați fizic, iar mașina acestora ar fi fost avariată, prin lovituri. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru lovire și distrugere, în vederea stabilirii stării de fapt, identificării bănuiților și luării măsurilor legale”, menționează purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
Conform relatărilor unor martori oculari, agresorii se presupune că sunt angajați ai unei renumite companii de securitate.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img