vineri, decembrie 1, 2023

Un bărbat a fost reținut duminică, 29 octombrie, pentru comiterea a două infracțiuni de distrugere prin incendiere în Constanța

Citeste si...

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 de Poliție au pus sub reținere, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat în vârstă de 41 de ani, suspectat de comiterea a două infracțiuni de distrugere prin incendiere.

Conform informațiilor disponibile, în noaptea de 29 octombrie, în jurul orei 00:20, acest individ ar fi declanșat incendii la trei containere de plastic aflate pe strada Casin. Mai târziu, în jurul orei 00:35, el ar fi incendiat și un alt container de plastic, pe strada Maior Șofran. În ambele cazuri, intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța a permis stingerea incendiilor.

Bărbatul a fost escortat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Astăzi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu recomandarea unor măsuri legale adecvate.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img