miercuri, decembrie 6, 2023

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe Petru Rareș, din Arad

Citeste si...

În această dimineață a avut loc un accident rutier grav în cartierul Grădiște. Evenimentul s-a produs în jurul orei 10 pe strada Petru Rareș, în apropiere de cimitir.

„Echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad intervine în aceste momente pentru acordarea de îngrijiri medicale în cazul producerii unui accident. Doi pietoni au fost accidentați de un autoturism, în municipiul Arad, pe strada Petru Rareș”, menționează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

La locul evenimentului a sosit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad. Personalul medical a constatat că victimele erau inconștiente. Este vorba despre o femeie și un bărbat, amândoi aflați într-o stare gravă. Echipajul medical a încercat să resusciteze femeia, dar, din păcate, aceasta nu a putut fi salvată și a fost declarat decesul ei. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind într-o stare gravă.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img