marți, iulie 16, 2024

Trupe combatante chinezeşti ajung în Belarus. Ce vor face ele în plină Europa

Citeste si...

Trupe combatante chinezeşti ajung în Belarus. Ce vor face ele în plină Europa. Trupele chineze sosesc în Belarus, pentru a pune bazele pregătirii comune a forțelor militare.

Trupe combatante chinezeşti ajung în Belarus. Ce vor face ele în plină Europa. Trupele chineze sosesc în Belarus, pentru a pune bazele pregătirii comune a forțelor militare ale celor două state.

Personalul militar chinez a sosit în Belarus, pentru a se angaja în exerciții comune de combatere a terorismului.

Trupe combatante chinezeşti ajung în Belarus. Ce vor face ele în plină Europa

Sursa informaţiei este Belaruski Hajun, o instituție media independentă locală de monitorizare militară. Ministerul Apărării din Belarus a informat astăzi că personalul militar chinez a sosit în Belarus.

„Personalul militar se va angaja într-un exercițiu comun de antrenament antiterorist, care va avea loc în perioada 8-19 iulie.

Instruirea comună urmărește să faciliteze schimbul de experiență, să coordoneze unitățile belaruse și chineze și să pună bazele dezvoltării ulterioare a relațiilor belaruso-chineze, în domeniul pregătirii militare comune”, conform ministerului.

Belaruski Hajun a remarcat că o aeronavă chineză a aterizat pentru prima dată pe aerodromul militar Baranavichy, conform Ukrainska Pravda.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img