miercuri, decembrie 6, 2023

Trei mașini făcute praf într-un accident în Mamaia, motorul uneia dintre ele, găsit la zeci de metri distanță. Patru victime, la spital. VIDEO

Citeste si...

Patru oameni au ajuns la spital vineri seară, după un accident cu trei mașini în Mamaia. Motorul unuia dintre autoturisme a zburat de pe șasiu și a fost găsit la zeci de metri de locul impactului, scrie Observator News.

Accidentul a avut loc în zona parcului acvatic din staţiunea Mamaia. Două dintre autoturisme circulau dinspre Constanţa spre Mamaia Nord. La un moment dat, unul dintre ele a schimbat brusc banda de mers şi l-a lovit pe celălalt.

Mașina care a provocat accidentul a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism de teren care circula regulametar.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fziuaconstanta%2Fvideos%2F844093367254363%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina de teren a rupt un stâlp în care a fost proiectată, iar motorul celuilalt autoturism a zburat la câteva zeci de metri distanţă.

Cei trei şoferi şi un pasager, trei bărbați și o femeie, au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi la spital. Șoferii au fost testați pentru stabilirea alcoolemiei, iar rezultatul a fost zero.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img