joi, noiembrie 30, 2023

Trei bărbați depistați în gara orașului Mangalia cu substanța interzise asupra lor

Citeste si...

În seara zilei de 28 octombrie 2023, în jurul orei 23:00, în timpul unei misiuni de patrulare în gara orașului Mangalia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat trei bărbați pe o bancă, care manifestau o stare euforică evidentă.

Această situație i-a determinat pe jandarmi să efectueze o legitimare a bărbaților. În momentul în care documentele acestora au fost verificate, aceștia au devenit agitați, fapt care a condus la o percheziție corporală, în urma căreia s-au descoperit cinci pachete de hârtie conținând o substanță vegetală sub forma de muguri de culoare verde-oliv cu un miros specific și înțepător.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul jandarmeriei din Mangalia, unde li s-au întocmit acte de constatare pentru comiterea infracțiunii de deținere de substanțe interzise, conform Legii 143/2000, privind combaterea traficului și consumului ilegal de droguri. Substanțele descoperite au fost ridicate în vederea confiscării și urmau să fie predate autorităților de poliție competente pentru continuarea investigațiilor.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța subliniază că, potrivit prevederilor Legii 143/2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani..”

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img