marți, iulie 16, 2024

Traseele liniilor 51, 51B și 14 se modifică astăzi, 13 iunie

Citeste si...

Datorită unor lucrări în desfășurare pe strada Eliberării în zona Brick, traseele liniilor 51, 51B și 14 vor fi modificate joi, 13 iunie.

În direcția către Halta Traian/RAJA, liniile 51 și 51B vor circula pe strada IL Caragiale până la intersecția cu strada Nicolae Milescu. De aici, autobuzele vor vira la dreapta, apoi din nou la dreapta pe strada Dezrobirii. La sensul giratoriu de la intersecția străzilor Dezrobirii cu Eliberării, autobuzele vor face o viraj la stânga și vor reveni pe traseul normal.

În direcția către Poarta 1, liniile 51 și 51B vor urma următorul traseu modificat: de pe strada Eliberării, la sensul giratoriu vor vira la dreapta pe strada Dezrobirii și apoi la stânga pe strada Nicolae Milescu. La intersecția cu IL Caragiale, vor vira la stânga și vor reveni pe traseul obișnuit.

Autobuzele de pe linia 14, în direcția către Cap de Linie Industrială, vor circula pe strada IL Caragiale până la intersecția cu strada Nicolae Milescu. Aici vor vira la dreapta și apoi la stânga pe strada Dezrobirii, unde vor reveni pe traseul normal.

În direcția către Cap Linie Vivo, linia 14 va fi deviată de pe strada Dezrobirii pe strada Nicolae Milescu până la intersecția cu strada IL Caragiale. Aici autobuzele vor vira la stânga și vor continua pe traseul obișnuit. Traseele pe liniile 51, 51B și 14 vor reveni la normal odată cu finalizarea lucrărilor.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img