miercuri, decembrie 6, 2023

Tranzacţia prin care Keesing Media Group B.V. vrea să preia tipografia Infopress Group şi IPG Technic, analizată de Consiliul Concurenței

Citeste si...

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că analizează tranzacţia prin care Keesing Media Group BV intenţionează să preia tipografia Infopress Group SA şi IPG Technic SRL, potrivit unui comunicat de presă.
Keesing creează şi publică puzzle-uri în format tipărit, online şi în aplicaţii mobile şi produce reviste de puzzle sub mai multe branduri.
Infopress este o tipografie specializată pe tipărirea de publicaţii comerciale şi reviste de mare tiraj. IPG Technic, deţinută în prezent de către Infopress, este specializată în repararea utilajelor tipografice.
În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img