duminică, octombrie 1, 2023

Topul celor mai populare branduri de adidași din lume/ Vânzările de pantofi sport sunt estimate să crească la aproape 100 miliarde dolari până în 2028

Citeste si...

Piaţa de încălţăminte sport a ajuns la o valoare de 75 miliarde dolari, iar potrivit estimărilor Statista Market Insights vânzările de pantofi sport ar putea ajunge 100 miliarde dolari până în 2028.
Cu o cotă de piață estimată la 18%, Nike este clar numărul unu în peisajul global al adidașilor. Totuși, această cifră subestimează dominația Nike în acest joc, deoarece atât marca Jordan, aflată pe locul al doilea, cât și Converse, aflată pe locul al șaptelea, sunt de asemenea deținute de gigantul de îmbrăcăminte sportivă din Beaverton, Oregon.
Skechers și Vans sunt următoarele companii în top, cu o cotă de piață de 7%, urmate de Moonstar (cota de piață 5%) și Converse și New Balance (ambele cu o cotă de piață de 4%).
Sursă: Statista

Ultimele Articole

O cunoscută companie IT din Europa angajează românii care pot câştiga aproape 10.000 € lunar. La acestea se adaugă multe alte beneficii

O companie cunoscută în toată Europa angajează români și le oferă salarii de până la 10.000 de euro lunar,...
spot_img