sâmbătă, iunie 15, 2024

Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 71,1 milioane euro în al treilea trimestru din 2023 

Citeste si...

Telekom Mobile a înregistrat 1,9 milioane de clienți pe bază de abonament la sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2023, o creștere de 3,2% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Numărul total de clienți la sfârșitul trimestrului al treilea din 2023 a fost de 3,9 milioane, pe fondul unei reduceri a bazei de utilizatori de cartelă.
Compania transmite că, la 30 septembrie 2023, a înregistrat venituri totale de 71.1 milioane de euro, în scădere cu 7.4% față de aceeași perioadă a anului 2022, în principal din cauza reducerii tarifelor de interconectare cu 27%, a vânzărilor mai scăzute de dispozitive mobile și accesorii și a întreruperii business-ului MVNO. EBITDA ajustată după leasing a fost de 4.6 milioane de Euro, fiind în continuare sub influența negativă a costurilor crescute în principal cu energia electrică, respectiv dispariția veniturilor provenite din business-ul MVNO.
„Baza de clienți pe bază de abonament a Telekom Romania Mobile și-a menținut creșterea anuală încă din trimestrul al patrulea, 2020, ceea ce reprezintă o tendință pozitivă constantă, dar și o validare a misiunii și strategiei companiei, de a-și pune clienții in centrul a tot ceea ce întreprinde”, se menționează în comunicat.
„Baza noastră totală de clienți, veniturile și profitabilitatea au avut o ușoară scădere în acest trimestru, însă noi vedem aceste rezultate ca pe o oportunitate pentru transformare și creștere. Învățăm acum lecții prețioase, adaptând și inovând pentru a deveni mai puternici. În continuare, vom urmări orice oportunitate neexplorată, pentru a le oferi o experiență superioară clienților noștri și o valoare mai mare acționarilor noștri”, a spus Babis Mazarakis, CEO Telekom Romania Mobile.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img