joi, noiembrie 30, 2023

Târgul internațional de medicină AR-MEDICA, desfășurat la EXPO Arad, pe primul loc în rândul expozițiilor de profil medical din România

Citeste si...

Târgul internațional de medicină AR-MEDICA, care a avut loc în perioada 2-4 noiembrie 2023 la Expo Arad, a ajuns din nou în fruntea expozițiilor medicale din România.

Ediția a XXIX-a a evenimentului AR-MEDICA a atras 68 de expozanți, atât din România, cât și din străinătate, pentru a prezenta ultimele tehnologii medicale.

Pe parcursul acestui eveniment, peste 3.250 de profesioniști din sistemul de sănătate, atât public, cât și privat, au participat la Expo Arad.

Reputația AR-MEDICA este consolidată prin conferințele și congrese organizate de Colegiul Medicilor Arad, Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiul Farmaciștilor și Universitatea „Vasile Goldiș” Arad.

Prin profesionalismul demonstrat, AR-MEDICA continuă să se situeze pe primul loc în rândul expozițiilor medicale din România!

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img