luni, martie 4, 2024

Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” se deschide astăzi, 30 noiembrie

Citeste si...

Mult a fost, puțin mai este.

Astăzi, 30 noiembrie, la ora 17:00, va avea loc deschiderea Târgului de Crăciun în parcul „Oleg Danovski” din Constanța! Primăria Constanța vă invită să vă bucurați de atmosfera festivă și să descoperiți surprizele pregătite pentru toate vârstele. Evenimentul va oferi concerte, ateliere distractive, căsuța lui Moș Crăciun, colinde, trenulețe și numeroase standuri cu produse artizanale și idei de cadouri pentru cei dragi.

Pentru iubitorii de patinaj, Primăria Constanța a amenajat un patinoar, accesibil gratuit pentru toți doritorii. Atmosfera va fi animată de grupuri de colindători, iar vocile lor pline de bucurie vor răsuna în parc.

Zilnic, începând cu ora 17:00, pe o scenă special amenajată, vor evolua zeci de artiști care vă vor încânta cu reprezentațiile lor. Ziua Națională a României va fi sărbătorită în cadrul Târgului de Crăciun, inclusiv cu muzică de fanfară și un spectacol folcloric autentic, reflectând tradiția și identitatea.

Programul zilnic al târgului va fi între 14:00 și 22:00, iar în weekend, porțile se vor deschide cu două ore mai devreme, începând cu ora 12:00. Așadar, vă așteptăm cu drag să vă bucurați de magia sărbătorilor de iarnă în parcul „Oleg Danovski”

Ultimele Articole

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 30 zile?

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 10 zile? – este una din...
spot_img