joi, noiembrie 30, 2023

Târgul de Crăciun din Constanța va fi organizat în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie, în parcul Teatrului „Oleg Danovski”

Citeste si...

În acest an, Târgul de Crăciun din Constanța se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie, având ca loc de desfășurare parcul Teatrului „Oleg Danovski”. În timpul acestui eveniment, publicul va avea oportunitatea să se bucure de atmosfera festivă, plimbându-se printre căsuțele din lemn în stil cabană, înconjurați de luminile strălucitoare și colindele cele mai îndrăgite. Târgul va oferi și posibilitatea de achiziționare a diverselor dulciuri, vin fiert sau castane prăjite. Potrivit informațiilor furnizate de Primăria Constanța, vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de această experiență unică timp de 28 de zile. Parcul va găzdui, de asemenea, un univers de Crăciun dedicat copiilor, inclusiv trenulețe și un carusel magic, o roată luminată, o casă a lui Moș Crăciun și un patinoar.

Evenimentul va oferi și ateliere deschise publicului, spectacole de muzică live și numeroase standuri cu produse artizanale și sugestii de cadouri pentru cei dragi.

Programul zilnic va fi între orele 14:00 – 22:00, iar în weekenduri, Târgul de Crăciun va deschide porțile cu două ore mai devreme, începând de la ora 12:00.

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img