marți, iulie 16, 2024

Tânăr în vârsta de 23 de ani, descoperit de jandarmii cu substanțe interzise asupra lui, pe o stradă din Medgidia

Citeste si...

 În jurul orei 01:30, în noaptea de 27 spre 28 Iunie, o patrulă a Jandarmeriei Județene Constanța aflată în misiune de patrulare pe strada Decebal din Medgidia a observat un tânăr de 23 de ani cu un comportament agitat la vederea echipajului.

Comportamentul suspect a determinat jandarmii să îl legitimeze și să îl controleze corporal. În urma controlului, au fost descoperite asupra tânărului: un pliculeț de plastic conținând o substanță cristalină albă, un dispozitiv de tip “grinder” cu urme de substanță vegetală verde,

O bancnotă de 5 lei rulată sub formă de tub

Tânărul a declarat că a găsit toate cele trei obiecte pe stradă. Cu toate acestea, având în vedere suspiciunile rezonabile, a fost condus la sediul Jandarmeriei Județene Constanța.

Acolo, i-au fost întocmite acte de constatare pentru infracțiunea de deținere de substanțe interzise, conform Legii 143/2000. Substanțele confiscate urmează a fi predate organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmeria Județeană Constanța reamintește cetățenilor importanța sesizării autorităților competente în cazul observării unor comportamente suspecte sau a unor persoane care dețin substanțe interzise.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img