vineri, decembrie 1, 2023

Tănăr drogat, căzut pe stradă, la intersecția străzilor Crizantemelor cu I. Preyer

Citeste si...

Polițiștii locali din Timișoara au descoperit un tânăr căzut pe stradă, iar în scurt timp au constatat că acesta consumase droguri. Evenimentul a avut loc în weekend, în zona intersecției străzilor Crizantemelor cu I. Preyer. Tânărul se afla întins pe trotuar și părea a fi într-o stare de inconștiență. Polițiștii locali au evaluat imediat starea sa și au constatat că respira și avea puls. Ulterior, au solicitat intervenția unui echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Înainte de sosirea ambulanței, bărbatul și-a revenit și a fost capabil să comunice informații despre el, inclusiv numele său, vârsta de 30 de ani și faptul că provine din localitatea Checea, din județul Timiș. În timpul unui control corporal sumar, asupra lui s-a găsit un plic care conținea fragmente vegetale cu o nuanță verde-oliv, care erau suspectate a face parte din categoria substanțelor psihoactive. Acesta avea, de asemenea, suma de 982 de lei asupra sa. Deoarece nu mai necesita asistență medicală, echipajul de ambulanță l-a înregistrat, iar polițiștii locali au preluat cazul pentru a întocmi documentația necesară și a-l transmite ulterior polițiștilor Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara, în vederea continuării cercetărilor în conformitate cu legislația privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img