marți, aprilie 16, 2024

ȘTEFAN CSORDAȘ ALES PREȘEDINTE FORȚA DREPTEI SATU MARE. LUDOVIC ORBAN: „AVEM OAMENI DE CALITATE, CARE VOR SĂ FACĂ CEVA PENTRU COMUNITATE”

Citeste si...

Partidul Forța Dreptei Satu Mare și-a ales astăzi conducerea în cadrul unei conferințe organizate la Filarmonica „Dinu Lipatti” din municipiu. Invitați speciali au fost președintele Forța Dreptei Ludovic Orban, dar și fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru.

Ștefan Csordaș a fost ales președinte al organizației județene a partidului Forța Dreptei Satu Mare în cadrul conferinței care a avut loc astăzi, la Filarmonica „Dinu Lipatti” și la care au participat sute de membri din județ, dar și invitați veniți de la București, printre ei și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Nou-alesul președinte a vorbit despre realizările de până acum, dar și despre modul în care dorește să extindă organizația, să aducă noi susținători alături de actualii membri ai Forței, inclusiv prin identificarea unor candidați pentru alegerile locale din acest an.

„În acest moment avem votate 41 de organizații, din 65 organizații posibile în județul nostru, dar ținem legătura cu toate comunele, cu fiecare localitate în parte. Avem oameni, este normal, dar noi ne-am propus să încredințăm organizația unei persoane care își asumă și candidatura la Primărie în localitatea respectivă, așa că suntem în tratative, continuăm alegerile,” a precizat Ștefan Csordaș despre planurile de viitor în anul electoral.

„Am fost suprins extrem de plăcut de progresele făcute într-un timp foarte scurt, vă readuc aminte că Forța Dreptei există pe scena politică de nici doi ani de zile. Îl felicit pe Ștefan Csordaș, este un om de construcție, un om care știe să clădească relații umane, un om care într-un timp relativ scurt a reușit să dezvolte o organizație foarte frumoasă, cu oameni de calitate și cu oameni care într-adevăr vor să facă ceva pentru comunitățile lor,” a spus Ludovic Orban despre conducerea Forța Dreptei Satu Mare, organizație despre care a mai precizat și că s-a dezvoltat spectaculos.

La nivel național, Forța Dreptei își va desemna conducerea în cadrul congresului programat pe 20 aprilie, iar potrivit lui Ludovic Orban, dacă liderul sătmărean Ștefan Csordaș va dori să candideze și pentru o funcție națională, acesta va avea parte de toată susținerea actualei conduceri a FD.

„Va beneficia de toată susținerea noastră ca recunoaștere a unei activități extrem de serioase”, a spus Ludovic Orban despre o eventuală candidatură a lui Csordaș la nivel național. „Echipa de la Satu Mare este o echipă care face progrese evidente. Avem echipe de candidați care au capacitatea de a veni în fața cetățenilor cu programe de dezvoltare serioase. Avem echipe cu oameni de calitate, oameni serioși, care stau pe propriile picioare”.

Tot astăzi au fost aleși și vicepreședinții organizației județene. Este vorba despre Constantin Ganea, Mircea Borhidan, Rodica Fărcaș, Radu Giurcă și Dorel Robotin. Trezorierul este Diana Bodea, în timp ce secretarul general al partidului FD Satu Mare este Andrei Jula.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img