marți, aprilie 16, 2024

Stație de autobuz din Constanța, vandalizată de doi tineri excentrici

Citeste si...

Polițiștii locali se străduiesc permanent să identifice persoanele responsabile de distrugerea bunurilor publice. Recent, aceștia au descoperit și a doua persoană care a vandalizat peretele unui imobil la data de 02.03.2024, situat în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 24 Ion Jalea (gangul dintre aleea Garofiței și bulevardul 1 Decembrie 1918). Cei doi tineri excentrici au aplicat mai multe desene graffiti cu un spray, însă au fost identificați după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate în zonă. Deoarece unul dintre ei avea peste 14 ani și putea fi sancționat contravențional conform legislației, acesta a primit o amendă de 1.500 de lei, conform Legii 61/1991.

Trebuie menționat că imobilul afectat a fost restaurat la starea inițială prin intervenția serviciului de specialitate, iar cheltuielile pentru prejudiciu vor fi recuperate de către Primăria municipiului Constanța. Aceeași sancțiune a fost aplicată și pentru două fete care au murdărit stația de autobuz Ghiocel de pe strada Soveja. Acestea au vandalizat stația și au plecat, însă momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar polițiștii locali le-au identificat și sancționat.

În efortul de prevenire și combatere a actelor contravenționale și penale, sprijinul comunității este esențial. Apreciem implicarea civică a cetățenilor și îi îndemnăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care încalcă normele legale în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau prin e-mail la adresa politia.locala@primaria-constanta.ro.

Atenție! Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța este disponibil oricând.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img