miercuri, iunie 12, 2024

Șofer de ambulanță, prins băut la volan, în Constanța. „Ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă!” | VIDEO

Citeste si...

Șoferul unei ambulanțe private din municipiul Constanţa a fost prins de polițiști băut la volan, în prima zi Paşte. După ce a fost tras pe dreapta, bărbatul a devenit recalcitrant cu agenții de poliție care l-au rugat să sufle în etilotest, transmite Ziua Constanța.

Bărbatul a fost oprit în trafic de către polițiști în jurul orei 19:20, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, zona ICIL. El a fost testat pentru alcool, rezultând o alcoolemie de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Potrivit martorilor citați de presa locală, agenții de poliție l-au rugat pe un ton politicos să sufle în etilotest, însă bărbatul a devenit recalcitrant și a evitat să sufle.

În încercarea de a scăpa de dosarul penal, șoferul de ambulanţă le-a spus polițiştilor că se grăbea să îşi vadă mama la spital.

„Ai mamă! Ai şi tu o mamă! Toţi aveţi o mamă, toţi aveţi o mamă! Ce vrei? Ia, mă, permisul! Ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă!”, le-a spus bărbatul, potrivit imaginilor surprinse de la fața locului.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Constanța, pentru prelevarea mostrelor biologice. Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

https://youtu.be/FGrrNwhObZI?t=23

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img