sâmbătă, iunie 15, 2024

Sistem de supraveghere video cu echipamente de ultimă generație, achiziționat de Primăria Medgidia pentru Poliția Locală

Citeste si...

Primăria Municipiului Medgidia a investit într-un sistem de supraveghere video de ultimă generație cu scopul de a îmbunătăți eficiența grupului operativ al Poliției Locale. Acest sistem de monitorizare este alcătuit din 255 de camere de înaltă performanță și acoperă întregul municipiu, cu accent pe supravegherea traficului rutier și a zonelor frecventate de grupurile vulnerabile din populație, inclusiv copii și vârstnici.

„Scopul principal al unui astfel de sistem este acela de a proteja populația împotriva faptelor antisociale și de a ajuta autoritățile, pentru a interveni cu rapiditate în cazuri de urgență fie că este vorba de situații de natura criminală sau fenomene naturale grave, cutremure sau inundații.

În decursul lunii august, utilizarea sistemului de supraveghere video a facilitat identificarea în timp scurt a persoanelor care au săvârșit contravenții sau infracțiuni și aplicarea sancțiunilor în cazul săvârșirii de fapte antisociale.

Agenții Poliției Locale au aplicat un număr de 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.990 lei pentru încălcarea normelor de menținere a curățeniei în parcurile și locurile de joacă pentru copii, de circulație pe drumurile publice a vehiculelor cu tracțiune animală și privind aruncarea unor ambalaje, deșeuri menajere sau diverse obiecte pe domeniul public.

Pe viitor, pentru siguranța și bunăstarea cetățenilor municipiului, administrația publică locală va continua să investească în dezvoltarea acestui sistem de monitorizare video pentru a reducere numărul actelor antisociale prin identificarea în timp real a contravenienților, fapt care va duce implicit la descurajarea fenomenului infracțional”, au transmis reprezentanții Primăriei Medgidia.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img