sâmbătă, iunie 15, 2024

Șeful Sindicatului Europol: Cu Vlad Pascu se drogau și copiii unor persoane cu poziții sociale și politice din Constanța

Citeste si...

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, a susținut la Digi24 că are informații că la petrecerea cu droguri la care a participat Vlad Pascu, cel care a omorât cu mașina două persoane la 2 Mai, au participat și copiii unor persoane publice și șefi de instituții din județul Constanța.

„La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile domnului Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri. Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane cine sunt”, a afirmat Cosmin Andreica.

Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța.

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol:

Șeful Sindicatului Europol a mai precizat că „nu am făcut noi o anchetă paralelă, n-avem timp de așa ceva”, iar informațiile le are „de la oameni ai locului care văd lucruri de ani de zile și de fiecare dată când apare câte un astfel de incident simt nevoia să spună aceste lucruri”.

Vlad Pascu și mama lui, arestați preventiv

Pe 15 septembrie, Miruna Pascu, mama șoferului de 19 ani care a provocat accidentul mortal de lângă stațiunea 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Potrivit surselor judiciare ale Libertatea, femeia este acuzată că a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a lui Vlad Pascu după accidentul din 19 august. Totodată, este suspectată și că i-a furnizat droguri fiului ei.

Mihai Pascu este și el în atenția autorităților. Tatăl lui Vlad Pascu este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști când pleca de la DIICOT.

Vlad Pascu se află deja în arest preventiv din data de 20 august, la o zi după ce a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri și a omorât doi dintre ei.

Autoritățile au anunțat și captura făcută în urma celor 11 percheziții din operațiunea Hidra, care a vizat atât familia Pascu, cât și tineri din anturajul acestuia: un kilogram de canabis, muniție și arme au fost găsite de Poliție și DIICOT.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img