sâmbătă, iunie 15, 2024

Se lucrează pe bulevardul Mamaia, între Pescărie și strada Soveja. Evitați să parcați în această zonă!

Citeste si...

Echipele Confort Urban vor efectua lucrări de asfaltare în parcările adiacente bulevardului Mamaia, în intervalul dintre sensul giratoriu de la Pescărie și intersecția cu strada Zorelelor și strada Soveja, pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu. Aceste lucrări vor avea loc joi și vineri, iar utilajele necesare vor fi mobilizate pentru așternerea stratului de asfalt.

Pentru a asigura desfășurarea fără probleme a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi parțial restricționată în intervalul orar 08:00-18:00 în zilele de joi, 25 mai, și vineri, 26 mai. Autovehiculele care circulă dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu vor fi redirecționate pe o singură bandă de mers, în zona unde se desfășoară lucrările de asfaltare.

Persoanele din Constanța care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugate să evite parcarea autoturismelor pe trotuar sau pe carosabil. Se solicită conducătorilor auto să elibereze parcările de pe acest tronson pentru a permite accesul utilajelor.

Autoritățile transmit un apel către participanții la trafic de a respecta regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și de a manifesta o atenție sporită în zonele în care se desfășoară lucrările.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img