marți, iulie 16, 2024

Școala generală Gala Galaction din Mangalia va fi modernizată

Citeste si...

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, se axează în prezent pe proiecte prioritare pentru dezvoltarea localității pe care o conduce. Printre acestea se numără dezvoltarea stațiunilor, modernizarea unei școli și asfaltarea a două cartiere.

„Împreună cu echipa din Primărie am discutat despre prioritățile pe care le avem în actualul exercițiu financiar al Uniunii Europene. În primul rând vorbim despre modernizarea a trei stațiuni pentru care avem documentația pregătită, respectiv Jupiter, Cap Aurora și Venus. De asemenea, vom face demersuri pentru construcția unei noi grădinițe și a mult așteptatei modernizări a școlii generale Gala Galaction. Nu în ultimul rând, pregătim studiile necesare amenajării unei piste omologate de Carting și a unui amplu centru cultural multifuncțional în Cap Aurora. În ceea ce privește banii guvernamentali, facem demersuri pentru a doua etapă a Programului Anghel Saligny unde am depus pentru asfaltarea în totalitate a cartierelor Dobrogea I si II”, a declarat Cristian Radu.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img