luni, iulie 15, 2024

Sâmbătă, 1 iunie, se inaugurează Parcul Gării din Constanța

Citeste si...

După luni de zile în care Parcul Gării a fost în șantier, sâmbătă, 1 iunie, acesta va fi, în sfârșit, redeschis. La sfârșitul anului trecut, când au început lucrările de reabilitare, parcul se afla într-o stare avansată de degradare, ceea ce făcea modernizarea și reamenajarea absolut necesare. Astfel, Primăria Constanța a demarat proiectul de reamenajare a întregului spațiu.

Ziua Copilului va fi sărbătorită în tot orașul, în parcuri și pe bulevarde, cu spectacole, mascote, activități sportive, povești și ateliere de creație, oferind multe zâmbete și surprize.

Sâmbătă, începând cu ora 10:30, Parcul Gării îi va primi pe cei mici într-o atmosferă de poveste, cu personaje îndrăgite, sute de baloane, face painting, muzică, dans și sport. Programul va fi următorul:

Ora 10:30 – Club „Amicii”
Ora 11:00 – activități sportive CSM Constanța
Ora 11:30 – dans în parc
Ora 16:45 – Lumea Poveștilor
Ora 18:00 – Fanfara „Muzica Apelor”
Ora 22:00 – Finala Liga Campionilor UEFA
Dacă nu puteți ajunge în Parcul Gării, studenții Facultății de Arte de la Universitatea „Ovidius” din Constanța și Clubul „Amicii” au creat o lume a poveștilor pentru toți copiii din oraș. Vor porni într-un tur și vor aduce magie în următoarele locuri:

Ora 10:00 – parcul din Poarta 6
Ora 11:00 – parcul de la Far
Ora 12:30 – parcul de lângă Campus
Ora 13:00 – parcul de la Casa de Cultură
Ora 14:00 – parcul din Tomis II
Ora 15:00 – parcul Tăbăcăriei
De asemenea, bulevardul Tomis, de la Capitol până la Lupoaică, se va transforma într-un loc plin de veselie și culoare, cu copii fericiți. Aici vor avea loc ateliere de pictură, activități sportive CSM, jocuri supradimensionate (Twister, Giant Jenga, Giant X & O, Giant Scrabble), spectacolul „101 Dalmațieni” și o oră de dans sportiv.

 

 

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img