luni, iulie 15, 2024

Rusia, incapabilă să mai producă proiectile anti-tanc „Mango”? Rostec deschide fabrică în India

Citeste si...

Rusia, incapabilă să mai producă proiectile anti-tanc „Mango”? Firma rusă de stat Rostec a anunțat că a organizat producţia în India de proiectile perforatoare de suprafeţe armate, supranumite „Mango”, utilizate de tancurile ruseşti împotriva blindatelor inamice.

Firmă din rusia de stat Rostec a declarat că unitatea sa de export de arme a organizat producţia în India de proiectile perforatoare de suprafeţe armate utilizate de tancuri de luptă ruseşti, transmite News.ro, citând Reuters.

Rostec a publicat anunţul înaintea vizitei în Rusia din 8-9 iulie a prim-ministrului indian Narendra Modi, care va purta discuţii cu preşedintele Vladimir Putin.

Rusia, incapabilă să mai producă proiectile anti-tanc „Mango”? Rostec deschide fabrică în India
Proiectilele ”Mango” care vor fi produse în India sunt proiectate pentru a fi trase din tunurile tancurilor T-72 şi T-90 pe care le folosesc forţele terestre ale Indiei, a spus Rostec.

„Proiectilele vă permit să loviţi tancuri moderne, echipate cu protecţie combinată. Diferite variante ale acestor vehicule de luptă sunt în serviciu în India”, se spune în comunicatul său.

Rostec a spus că are, de asemenea, planuri de a stabili producţia de praf de puşcă în India, ca parte a eforturilor guvernului indian de a produce mai multe mărfuri străine în India.

Moscova a furnizat de mult timp echipamente armatei indiene.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img