vineri, decembrie 1, 2023

Robert Negoiță vrea ca persoanele ce dețin motociclete și scutere să obțină locuri de parcare de reședință

Citeste si...

Reformulare în română: Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, propune o nouă schimbare a regulamentului privind parcările de reședință, astfel încât deținătorii de motociclete și scutere să poată obține locuri de parcare. Pentru a discuta aceste îmbunătățiri, locuitorii din Sectorul 3 sunt invitați la o dezbatere publică ce va avea loc la sediul Primăriei Sectorului 3 din Calea Dudești numărul 191, în data de 30 martie 2023, la ora 17:00. Dezbaterea va avea loc în sala de consiliu de la etajul 1 al instituției. Persoanele interesate pot consulta toate modificările propuse accesând acest link.

Iată lista cu unele dintre modificările cele mai importante aduse regulamentului pentru parcările de reședință din Sectorul 3, transmisă de Primăria Sectorului 3:

  1. Motocicletele și mopedele au fost incluse în categoria vehiculelor ce pot beneficia de un loc de parcare de reședință. Înainte, aceste vehicule erau excluse din această categorie, alături de vehiculele care circulă pe șine sau cele pe două roți. După modificări, aceste vehicule au fost adăugate pe lista vehiculelor pentru care se pot închiria locuri de parcare de reședință.
  2. Primăria Sectorului 3 a introdus locuri de parcare dublate, care vor fi dispuse unul în fața celuilalt. Astfel, accesul în cel de-al doilea loc de parcare se va face prin spațiul destinat primului loc. Aceste tipuri de parcări pot fi folosite de membrii aceleiași familii.
  3. Au fost introduse locuri de parcare suprapuse, de tip klaus, care vor fi dispuse unul deasupra celuilalt. Accesul la locul de parcare de sus se va face prin locul de parcare de jos. Asemenea celor menționate anterior, aceste locuri de parcare sunt recomandate pentru membrii aceleiași familii.

În plus, Primăria Sectorului 3 a transmis că procentul locurilor de parcare nenominale s-ar putea mări de la 30%, cât sunt la acest moment, la 60% din numărul total al locurilor disponibile în Sectorul 3.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img