miercuri, iunie 12, 2024

Restricții de circulație în municipiul Constanța datorate Zilei Copilului

Citeste si...

Mai sunt doar câteva ore până la Ziua Copilului, când în parcuri și pe bulevarde vor avea loc numeroase spectacole, activități sportive, povești și ateliere de creație, toate aducând zâmbete și surprize. Potrivit Primăriei Constanța, pentru a asigura desfășurarea în siguranță a evenimentelor și pentru a nu umbri bucuria copiilor, organizatorii vor impune o serie de restricții de circulație și măsuri privind ordinea și siguranța publică. Astfel, pe bulevardul Tomis, circulația rutieră va fi restricționată pe segmentul cuprins între bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand, în intervalul 1 iunie, ora 6:00 – 2 iunie, ora 00:00.

De asemenea, locurile de parcare de pe bulevardul Tomis, pe segmentul dintre bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand, vor fi restricționate în perioada 31 mai, ora 22:00 – 2 iunie, ora 00:00. Locurile de parcare de pe bulevardul Tomis, segmentul dintre bulevardul Ferdinand și strada Traian, vor fi restricționate în perioada 31 mai, ora 22:00 – 2 iunie, ora 6:00.

Totodată, accesul auto în parcarea hotelului „Rex” din stațiunea Mamaia, precum și pe aleile de acces din bulevardul Mamaia spre hotel, va fi restricționat în perioada 31 mai, ora 6:00 – 3 iunie, ora 6:00, pentru a asigura spațiul necesar desfășurării competițiilor și pentru facilitarea parcării autovehiculelor participante la concurs.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img