miercuri, martie 22, 2023

Reacția Ucrainei la discursul halucinant al lui Vladimir Putin. „Se află într-o realitate complet diferită”

Citeste si...

Vladimir Putin și-a demonstrat „irelevanța și confuzia” în discursul de marți adresat Adunării Federale Ruse, a reacționat Mihailo Podoliak, consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit CNN.

” Vladimir Putin și-a demonstrat public irelevanța și confuzia. (…) Pentru că peste tot există naziști, marțieni și teorii ale conspirației”, a scris Mihailo Podoliak pe Twitter.

Iar într-o declarație acordată agenției Reuters, Podoliak a spus că prin discursul său de marți dimineață Putin a arătat că „a pierdut contactul cu realitatea”.

„El se află într-o realitate complet diferită, în care nu există nicio oportunitate de a avea un dialog despre justiție și drept internațional”, a declarat Podoliak.

„Rusia se află într-o fundătură. În cea mai disperată situație. Tot ceea ce va face Rusia în continuare nu va face decât să-și înrăutățească situația.”

Consilierul lui Zelenski a mai spus că Putin demonstrează confuzie și lipsă de înțelegere a situației și că acest lucru va duce la mai multe dificultăți pentru Rusia în viitorul apropiat.

Vladimir Putin a susținut, marţi, un discurs de două ore în care a acuzat Occidentul că a provocat războiul și l-a escaladat.

Ultimele Articole

CEC Bank intră pe piața RCA într-o lună

După excluderea Eruoins din piața asigurărilor auto, România a rămas cu doar opt companii de asigurări pe piața RCA....
spot_img