sâmbătă, iunie 15, 2024

Reabilitarea podului peste Bega Veche de pe DN69 a fost finalizată

Citeste si...

Constructorul care a efectuat reabilitarea podului de pe DN69, care traversează pârâul Bega Veche, în drumul național Timișoara – Arad, a finalizat cu succes proiectul. În ultimele luni, circulația rutieră a fost restricționată pe acest sector, însă acum se poate circula fără nicio problemă.

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că lucrările la podul care traversează Bega Veche au fost finalizate în termen. Diverse etape ale proiectului au inclus demolarea stratului de beton de pe pantă până la nivelul grinzilor, realizarea unei plăci de suprabetonare, consolidarea grinzilor existente, instalarea unui parapet de siguranță și a unui parapet pietonal, refacerea suprafeței carosabile și alte intervenții la infrastructura podului. Aceste operațiuni tehnologice au necesitat timp pentru a fi finalizate, dar au adus beneficii semnificative, precum creșterea capacității portante a podului și extinderea duratei sale de utilizare.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img