sâmbătă, iunie 15, 2024

Razie a polițiștilor constănțeni în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, în comunele Cumpăna și Agigea

Citeste si...

În noaptea de 4 spre 5 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier și Poliției Municipiului Constanța au efectuat o operațiune de menținere a ordinii și liniștii publice și de îmbunătățire a disciplinii rutiere.

Această operațiune a avut loc în comunele Cumpăna și Agigea.

Pe parcursul acțiunii, au fost identificate și controlate peste 200 de persoane, au fost verificate 190 de vehicule și 5 societăți comerciale.

Un număr de 42 de șoferi au fost supuși testelor cu aparatul etilotest, iar 1 șofer a fost testat cu aparatul oficial, pentru a detecta posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Ca rezultat al neregulilor constatate, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, dintre care 23 în conformitate cu Ordonanța de Urgență 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 4 conform Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială și a ordinii publice, și 1 în conformitate cu Legea 349/2002, referitoare la prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la aproximativ 9.000 de lei.

De asemenea, a fost dispusă suspendarea a 1 permis de conducere, iar un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost reținute.

Această operațiune a fost realizată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și cu participarea jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img