sâmbătă, iunie 15, 2024

Putin va sta la „masă” cu bogații lumii din Grupul celor 20. Nu riscă să fie arestat

Citeste si...

Putin va sta la „masă” cu bogații lumii din Grupul celor 20. Va participa la summit-ul G20, pentru prima dată de la invadarea Ucrainei.

Putin va sta la „masă” cu bogații lumii din Grupul celor 20. Nu riscă să fie arestat. Va participa la summit-ul virtual de la 22 noiembrie organizat de India, după ce și-a trimis ministrul de Externe, Serghei Lavrov, la summitul în persoană din India, în septembrie.

Putin nu a mai participat în persoană la reuniunea anuală a G20 de la lansarea invaziei sale asupra Ucrainei în februarie 2022 și în urma mandatului de arestare al Curții Penale Internaționale din cauza deportării forțate a copiilor ucraineni din zonele ocupate de ruși, considerată crimă de război.

Putin va sta la „masă” cu bogații lumii din Grupul celor 20. Va participa virtual la summit

„Vladimir Putin va lua parte la summitul virtual al G20”, a declarat duminică Vesti TV într-o postare pe rețelele sociale, citând programul lui Putin pentru săptămâna viitoare, potrivit themoscowtimes.com.

Vesti nu a oferit detalii despre natura participării lui Putin la summit.

Întâlnirea virtuală de la 22 noiembrie se va baza pe rezultatele reuniunii din septembrie, a declarat prim-ministrul indian Narendra Modi.

India este actualul președinte al G20.

Într-o declarație, India a anunțat că prim-ministrul său Narendra Modi va prezida miercuri un summit virtual pentru a „a avansa, selecta rezultatele/punctele de acțiuni cheie de la summitul de la New Delhi”.

G20 cuprinde 19 dintre cele mai mari economii ale lumii plus Uniunea Europeană și Uniunea Africană.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img