miercuri, iunie 12, 2024

Putin oferă 200.000$ recompensă pentru fiecare F-16 doborât. Cât a dat pentru un tanc Abrams?

Citeste si...

Putin oferă 200.000$ recompensă pentru fiecare F-16 doborât. Cât a dat pentru un tanc Abrams?, aflăm chiar din presa rusă care pretinde că sau dau zeci de milioane $ bonusuri pentru părizle de război.

Țările Benelux. Danemarca, Suedia și Franța i-au promis lui Zelenski că va primi avioane de luptă F-16, Gripen și Mirage, scrie presa rusă. Până acum sunt confirmate doar avioanele F-16.

Putin oferă 200.000$ recompensă pentru fiecare F-16 doborât. Cât a dat pentru un tanc Abrams?

Oamenii lui Putin scriu că piloții ucraineni se recalifică deja pentru aceste avioane. presa a scris că unii piloți au fost antrenați și în România.

Între timp, Rusia se pregătește, de asemenea, să primească aeronavele occidentale. O companie de stat din Ural a promis bonusuri de 15 milioane de ruble pentru primul F-16 doborât (170.000$).

Sistemul de plăți bonus pentru echipamentele NATO distruse funcționează fără probleme. Ministerul rus al Apărării nu a raportat încă ce sumă a fost deja plătită pentru tancurile Abrams, Leopard și Bradley care au fost distruse….. Dar cred că este deja de ordinul a 2 miliarde de ruble (23.000.000$).

Propaganda rusă a transmis că „sistemele noastre de apărare antiaeriană și piloții noștri de vânătoare vor trebui să lupte pentru distrugerea F-16-urilor. Se știe, de exemplu, că, în urmă cu mai bine de un an, o rachetă antiaeriană ghidată din complexul S-350 a reușit să doboare un avion al Forțelor Aeriene ucrainene la o distanță de peste o sută de kilometri de linia frontului”.

Canalul de aviație „Firebomber” a remarcat că noile bonusuri se oferă pentru a doborî doboare un MiG-29, Su-27, Su-24 sau Su-25 ucrainean. Pe de altă parte, piloții militari ar trebui să aibă un stimulent pentru a doborî un avion occidental.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img