vineri, decembrie 1, 2023

Primăria Municipiului Constanța continuă amenajarea peisagistică în sensurile giratorii

Citeste si...

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința publicului că va continua, în perioada următoare, lucrările de amenajare peisagistică de toamnă în sensurile giratorii.

Administrația locală acordă o importanță deosebită întreținerii plantelor și a spațiilor verzi, aceasta fiind o prioritate. Dintre florile de toamnă care încântă în fiecare an prin parfumul lor inconfundabil și spectacolul lor de culori ce inunde parcurile, jardinierele și aliniamentele stradale, crizantemele se numără printre cele mai frumoase. În aceste zile, în municipiul Constanța, se plantează crizanteme și arbuști ornamentali, precum cei din speciile Juniperus, Coteneaster, Photinia și Lonicera.

În viitorul apropiat, în măsura în care condițiile meteorologice o vor permite, primăria va extinde eforturile de amenajare peisagistică în mai multe zone din oraș. Spațiile verzi de-a lungul aliniamentelor stradale vor fi îmbogățite cu flori perene, arbori și arbuști.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img