miercuri, iunie 12, 2024

Primăria Municipiului Constanța a reluat acțiunile de deratizare în oraș

Citeste si...

Primăria Municipiului Constanța a reluat acțiunile de deratizare, esențiale pentru menținerea sănătății întregului oraș.

În aceste zile se amplasează momeli toxice în locuri inaccesibile populației, pentru protejarea sănătății constănțenilor și conservarea mediului înconjurător. Momelile, care conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile, sunt protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător. Acestea sunt amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri.

Constănțenii sunt rugați să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte inscripțiile de pe stațiile de intoxicare pe care le întâlnesc în parcuri sau zone verzi.

Se interzice ridicarea momelilor din locurile în care au fost amplasate, pentru a preveni eventualele accidente!

“Atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar”, menționează comunicatul primăriei.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img