luni, iulie 15, 2024

Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție în tot orașul

Citeste si...

Datorită vremii calde, insectele au înmulțit considerabil. În consecință, Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție în tot orașul și în stațiunea Mamaia, vizând țânțarii, căpușele, gândacii și păianjenii. Aceste tratamente sunt efectuate în conformitate cu normele legale pentru protecția mediului, sănătății și securității populației. Substanța folosită, Perme Plus, este autorizată de Ministerul Sănătății și acționează rapid împotriva insectelor zburătoare și târâtoare.

De asemenea, pentru a proteja copacii și a stimula o creștere sănătoasă, continuă tratamentele împotriva dăunătorilor. Substanța utilizată, Kaiso Sorbie, acționează prin contact și ingestie împotriva unei game variate de insecte dăunătoare, având și efect ovicid. Aceasta are o toxicitate redusă față de arbori, arbuști, oameni și animale. Tratamentul are o durată lungă de acțiune datorită rezistenței la radiațiile UV și la ploaie, cu condiția ca produsul să fie complet uscat înainte de începerea ploii.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img