vineri, decembrie 1, 2023

Pregătiri de Black Friday: Google lansează o serie de funcţii care promit să îi ajute pe utilizatori să descopere produse aflate la reducere

Citeste si...

În ajun de Black Friday, Google lansează mai multe funcţii pentru Chrome şi Search, care promit că îi vor ajuta pe utilizatori să descopere produse aflate la reducere şi să vadă istoricul preţurilor, transmite News.ro.
O astfel de secţiune va exista în motorul de căutare al companiei şi va fi afişată automat atunci când utilizatorul caută haine, produse electronice, de înfrumuseţare şi jucării.
Pe lângă imagine, titlu, descriere şi notă de review, fiecare produs va avea afişat şi procentul reducerii, aşa cum este acesta promovat de comerciant.
Google spune că noua secţiune se doreşte a fi un loc central unde utilizatorul să poată descoperi rapid reduceri.
Chrome, pe de altă parte, poate fi folosit pentru a găsi vouchere. Când utilizatorul vizitează pagina unui produs pentru care Chrome ştie un voucher, va fi afişată o pictogramă specială în bara de adrese.
Versiunea pentru desktop a browser-ului Chrome oferă acum acces la ceea ce Google numeşte Shopping Insights.
O altă pictogramă va fi afişată în bara de adrese când utilizatorul accesează pagina unui produs. Apăsând pe aceasta, utilizatorul va putea vedea un istoric al preţului pe o perioadă de 90 de zile.
În fine, prima pagină a browser-ului va atenţiona acum utilizatorul când unul din produsele căutate recent intră la reducere.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img