miercuri, decembrie 6, 2023

Polițistul local acuzat că a torturat până la moarte un bărbat, rămâne în arest

Citeste si...

Pe 30 octombrie 2023, Tribunalul Arad a decis să prelungească măsura arestului preventiv în cazul polițistului local acuzat de tortură în cazul unui bărbat care a decedat în custodia autorităților. Tribunalul a acceptat propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad de prelungire a arestului preventiv, astfel încât inculpatul, Liber Florin Nicolae, va rămâne în detenție în Arestul I.J.P Caraș Severin pentru încă 30 de zile, începând cu data de 4 noiembrie 2023 și până la 3 noiembrie 2023, inclusiv.

În plus, Tribunalul a respins cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, formulată prin intermediul avocaților săi.

Reamintim că, pe 14 iulie, acest polițist local a agresat un bărbat din Lipova în incinta sediului Poliției Locale de pe Calea Victoriei, iar bărbatul în cauză a decedat în scurt timp. La locul incidentului, echipaje medicale au intervenit, iar victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență, unde a murit a doua zi.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img