sâmbătă, iunie 15, 2024

Piedone nu vrea să candideze la președinție. Ce promisiune le-a făcut bucureștenilor

Citeste si...

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a declarat că nu este interesat să candideze la președinție și că va continua să se ocupe de bucureșteni. Edilul le-a mulțumit celor care l-au încurajat.

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a declarat că și-a dorit niciodată să candideze la președinție și planul lui este să se ocupe de bucureșteni. Edilul a promit că va continua să își onoreze misiunea pe care a primit-o de la Dumnezeu. Acesta le-a mulțumit și celor care nu și-au pierdut încrederea în el.

Mesajul lui Piedone

„Mi-am luat rămas bun de la Maramureș, în sfânta casă a Preabunului Dumnezeu! Lângă fini, lângă moroșeni. Așa cum am simțit, așa cum e cinstit, așa cum mi-am dorit. Și m-am spovedit Sfintei Fecioare Maria cu tot ce-mi este nou în inimă și-n suflet… Și la fel ca mereu și mereu… doar iertarea și mângâierea SA mi-am dorit-o. Ca să-mi fie sufletul împăcat și inima să-mi bată în pace.

La ieșirea din casa Preabunului Dumnezeu am primit un semn! Un… mesaj! Unul similar altor zeci de mii de mesaje primite în ultima lună, aici, pe Facebook, de la românii mei buni și iubitori: SĂ CANDIDEZ LA PREȘEDINȚIA ȚĂRII!

Am simțit că a venit vremea să-l limpezesc așa cum știu că este bine să fie!

Doamnelor, domnilor, sunt onorat! Sunt onorat și fericit că munca mea vă place, că stilul de lucru „Piedone” vă place, iar Piedone, primarul, nu trece anonim prin viață! Vă mulțumesc pentru încredere și vă iubesc!

Îngăduiți-mi însă, oameni buni, să vă rog, cu toată inima mea, să mă priviți așa cum sunt, așa cum Preabunul Dumnezeu îmi călăuzește calea: Piedone, omul simplu dintre oameni, primarul care vrea normalitate în comunitate și nicio buruiană pe firul ierbii. Așa că eu, PIEDONE, soț, tată și bunic… anunț public:
NU AM DE GÂND, NU MI-AM DORIT ȘI NICI NU ÎMI DORESC SĂ CANDIDEZ VREODATĂ LA PREȘEDINȚIA ȚĂRII!

Știu că frații noștri români vor Pavaza, Creier, Respect și Empatie pentru popor, acolo sus în fruntea Sfintei Românii! Și eu vreau!
Știu și simt… fix ceea ce simțiți și dumneavoastră, oameni dragi! Într-o zi… vom avea la cârma țării exact ceea ce merităm! Exact omul pe care dorim să-l avem! Când va veni ziua, VOM ALEGE CEEA CE NE TREBUIE, CEEA CE ESTE BINE PENTRU ROMÂNIA! Cât mă privește… eu, primarul Piedone, voi continua să-mi onorez misiunea pe care mi-a hărăzit-o Preabunul Dumnezeu! Împreună, facem imposibilul… posibil!”. a scris Cristian Piedone pe Facebook.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img