luni, iulie 15, 2024

Persoanele cu dizabilități se pot bucura de acum de scaunele plutitoare pe mai multe plaje din județul Constanța

Citeste si...

Veste bună de la malul mării! Începând cu acest sezon estival, persoanele cu dizabilități pot beneficia gratuit de scaune plutitoare disponibile pe mai multe plaje din județul Constanța.

Inițiativa “Plajă și mare pentru toți” este susținută de Asociația „Împreună pentru Viitor Constanța” și Caiac Smile, cu sprijinul operatorilor de plajă. Pe plajele din Năvodari, Constanța, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Venus și Saturn, scaunele plutitoare sunt gata să ofere momente de relaxare și bucurie celor care au nevoie de ele.

Aceste scaune sunt disponibile gratuit, în timp ce șezlongurile sunt contra cost, și pot fi rezervate în avans pentru grupuri mai mari de cinci persoane. Accesibilitatea este prioritară în acest proiect, astfel că scaunele plutitoare sunt oferite pe baza certificatului de handicap, legitimației sau buletinului.

În plus, organizatorii sunt flexibili și, la cerere, pot pune la dispoziție aceste scaune și în alte locații de pe litoral. Inițiativa este menită să promoveze respectul și incluziunea, creând o atmosferă plăcută pentru toți cei care doresc să se bucure de frumusețea mării.

Asociația „Împreună pentru Viitor Constanța” și Caiac Smile își propun să aducă zâmbete pe fețele cât mai multor oameni și să asigure că fiecare persoană, indiferent de abilități, poate avea parte de momente de neuitat la malul mării.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img