luni, iulie 15, 2024

Paznicul unui supermarket Lidl din Constanța, înjunghiat. Care este starea sa

Citeste si...

Un agent de pază în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost atacat joi seară cu cuțitul de o femeie, în parcarea unui supermarket Lidl din zona Tomis 3, municipiul Constanța. Bărbatul a fost dus la spital, dar a refuzat îngrijirile medicale, potrivit site-ului local Replica.

UPDATE ora 23.13: Potrivit IPJ Constanța, agresiunea s-a produs după un conflict spontan pe care agentul de pază l-a avut cu un bărbat, de 27 de ani, şi o femeie, de 34 de ani.

„Agentul de pază ar fi fost agresat fizic de femeia respectivă, care i-ar fi provocat o rană superficială, în zona urechii, cu un obiect tăietor înţepător”, a transmis IPJ Constanţa. Agentul de pază a fost transportat la spital, unde a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, potrivit poliției.

***

Știrea inițială: Atacul a avut loc în jurul orei 20.00, în parcarea supermarketului Lidl, în urma unui scandal, potrivit site-ului local Replica. Paznicul a fost transportat la spital cu răni la nivelul feței și la nivelul mâinilor.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, la data de 27 iunie a.c., în jurul orei 20.00, cu privire la faptul că agentul de pază al unui magazin din zona Tomis 3 ar fi fost agresat fizic. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, agentul de pază prezentând leziuni ce ar fi fost provocate cu un obiect tăietor – înțepător”, a transmis IPJ Constanța.

Agresorul a fost identificat și se află acum în custodia polițiștilor.

„Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei și luării măsurilor legale ce se impun”, au precizat polițiștii.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img