sâmbătă, iunie 15, 2024

OXYGEN și Vodafone au adus împreună tehnologia și sportul la Bucharest Marathon

Citeste si...

Sub conceptul „Să alergi pentru tine e ca un maraton deja câștigat”, Oxygen și Vodafone au dat tonul energiei pozitive din cadrul Bucharest Marathon, cel mai important eveniment de alergare din România. Conceptul a fost implementat în BTL, online, social media și PR.

Aflat în al 13-lea an de desfășurare, parteneriatul strategic dintre Vodafone și Bucharest Marathon a continuat prin susținerea celei mai populare curse, aceea de 10K, la care s-au înscris peste 4.000 de alergători.

În cadrul evenimentului de două zile, standul Vodafone a întâmpinat participanții și suporterii cu activări precum zona foto și barul cu sucuri naturale de fructe. Mai mult, pe durata traseului, atmosfera a fost animată de o echipă de 10 dansatori profesioniști care încurajau alergătorii, dar și de muzica asigurată de DJ și de Barbarossa Samba Group, vestita trupă de percuție și samba.

Vodafone și Bucharest Marathon înseamnă mai mult decât un parteneriat pe termen lung. Reprezintă intersecția dintre performanță, tehnologie și timp liber petrecut într-o manieră sănătoasă pentru corp și minte. Această frumoasă colaborare, susținută de echipa OXYGEN, oferă an de an o experiență plină de enegie tuturor celor care își doresc să facă mai mult pentru ei, să își depășească limitele, să își pună la încercare rezistența fizică și să își pună în valoare spiritul competitiv”, declară Mihaela Mineu, Head of BTL OXYGEN.  

Clipul video al prezenței Vodafone la Bucharest Marathon poate fi urmărit aici: https://youtu.be/50Dn4OKvQag?si=qgdTSk7YHsVPyAxr

Echipa OXYGEN

Mihaela Mineu − Head of BTL

Crenguța Pavel – Account Manager

Gerhald Ernst − PR Director

Alina Dima − PR Coordinator

Teodora Țeican − Senior Social Media Manager

Cosmin Baba – Creative Director

Ionuț Iordache – Group Creative Director

Silvia Dumitru – Group Creative Director

Luca Oprina – Copywriter

Vlad Pașca – Art Director

Ana Constantin – Art Director

Laura Câtea – Art Director

Daniela Apostol – Traffic Manager

Echipa VODAFONE:

Ruxandra Rău − Director Brand & Marketing Communication

Claudia-Mihaela Popa − Senior Brand Activation Coordinator

Camelia Cotoș − National Trade Marketing Manager

Irina Mihăilescu-Cristian – Manager Brand & Commercial Communication

Denisa Neacșu – Head of Events, Global Youth Connect

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img