miercuri, iunie 12, 2024

O nouă trecere de pietoni în forma literei „Z”, înființată la Constanța

Citeste si...

Administrația publică locală a decis ca, prin intermediul companiei Confort Urban, să amenajeze o trecere de pietoni în formă de „Z” în zona complexului rezidențial aflat la intrarea în Constanța, venind dinspre Valu lui Traian.

“Pentru siguranța pietonilor a fost amenajat un scuar median și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri metalice. Trecerea de pietoni este semnalizată cu indicatoare alimentate prin panouri solare iar vopseaua folosită pentru marcajele de pe calea de rulare este bicomponentă și conține microsfere din sticlă care au capacitatea de a reflecta lumina în întuneric și de a asigura un plus de rezistență”, menționează Primăria Constanța.

Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație ca răspuns la solicitările cetățenilor care tranzitează zona, și a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img